Aparente


Youpi ! Fac inca parte din masa. Masa cu tendinte in media evaluata, comportamente intre limitele fixate, masa conforma previziunilor, masa turma, compacta, adunatura de plagiatori fara voie, spatii personale suprapuse si amestecate, masa tacuta.

Masa resemnata in cea mai mare parte a timpului, masa cu fata terna si doua fete, una de vazul lumii si alta numai pentru ea. Masa cuminte, adaptabila in general la situatiile cele mai probabile. Masa plata. Plat global, median. In medie conform asteptarilor. Din cand in cand cu oarece exceptii rapid calificate ca evenimente izolate. Masa extremelor amestecate cu forta in cautarea unui rezultat conform cerintelor. Plat.

Masa sapatorilor platiti la tona de ambitii lasate balta, in asteptarea unor altor mese, mai tinere, mai inalt plate, mai zvacnit plate. Ambitii acoperite de intrebari fara raspuns, si totusi intrebari. Masa tacerii.

Youpi , fac parte din profunzimea tacerii, din analiza tacerii, din contradictia tacerii. Manipulez prin tacere din profunzimile masei ce ma inconjoara. Masa imi e doar masca, consumabil low cost in faza cu tendintele pietei. S-a cerut masa , s-a creat masa. Forma definitiva pare sa raspunda cererii initiale. Continutul nu intereseaza pe nimeni. Cu atat mai bine.

Da-i Cezarului ceea ce e al Cezarului. Restul pastreaza-l pentru tine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.