Poveste de iarna


Aerul cade bolovan dupa bolovan. E umed si tarziu. Seara picura din cand in cand roua. Geamul a fost uitat dinadins deschis, lumea de dincolo exista sortata pe categorii inca neinventate  pe aici.

Dincolo e putin mai tarziu. Dincolo e putin piatra dupa piatra scufundata in rauri inghetate de cateva zile. Dincolo e deja iarna, miroase a tamaie arsa si coaja de portocala bio – “daca n-o mananci se strica”. Dincolo suna melodios in ritm de toaca, oamenii stau stransi in jurul focului si spun povesti. Din cand in cand privesc cu intesitate aerul sufland intre doua palme aproape inghetate si apoi se ridica alene si pleaca. Pe rand.

Focul e aprope pe duca, miroase a ars si coaja de portocala s-a topit demult. Dincolo e aproape seara si e aproape vremea povestilor. Oamenii s-au dus, bolovanii au ramas. Afara. Inauntru e cald si bine si miroase a rasina proaspat culeasa. Picurii cad Feng Shui si nu le simte nimeni caderea.

Toti dorm.

PS. Am visat frumos, e timpul s-o iau din loc prin ploaie.

” “Visează” pe blogul tău o poveste de sărbători, care să includă ca personaj una dintre fântânile de pe site-ul www.piatraonline.ro/page.fantani-zen-interior.html sau  karmapashop.ro, cu link către site sau către fântâna aleasă. Nu există restricții, ci doar lasă-te purtat/ă de vis așa cum simți. Pune articolul tău în formularul de mai jos.

Reclame

10 gânduri despre &8222;Poveste de iarna&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.