Parabola lucrurilor lipsa


Uneori lucrurile sunt facute bucati si ivrate in pachet in bucati mici, multe si cu manual de utilizare in mai multe limbi de circulatie internationala. Si nu numai. Ca sa intelegi ansamblul imbucatit este de ajuns sa intinzi  bucatile pe o coala de hartie alba, plata si nemotolita si sa le lipesti in ordinea culorior pe o coala de hartie alba ca zapada si apoi sa astepti sa se petreaca ceva.

Cateodata ceva-ul se petrece cu incetinitorul si atunci timpul pare intins ca o ata subtire si deasa. Atunci iti vine sa urli si chiar urli cand nu-ti e nimeni prin preajma ca in general ti-e rusine de urechile celor din jur. Si cand termini de tipat constati satisfacut ca ceva-ul atat de mult asteptat e pe cale sa se petreaca, faptul e chiar la varful intamplarii si atunci inchizi ochii si astepti clipa C si dupa ce simti pe propria piele trecerea clipei C deschizi usor ochii si descoperi vidul in locul ceva-ului deja trecut si ceata laptoasa din jurul vidului.

Uneori bucatile sunt lipsa din lucruri si atunci nici lipiciul de calitate superioara nu mai e bun la nimic.

8 gânduri despre „Parabola lucrurilor lipsa”

  1. La multi ani cu bucurii si cu cat mai putine bucati lipsa la inventar. viata e facuta din bucatele si nu stim niciodata cu adevarat ce lipseste pana cand nu avem nevoie de acel ceva…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.