In public


Exprima-ti parerile in public, cat mai tare, un pic ragusit, un pic tremurat, dis de dimineata trezeste-ne pe toti, invaluie-ne, surprinde-ne, zgandareste tacerea matinala pana la agasare, repeta la infinit pe acelasi ton cuvinte diverse, arunca cu ipocrizie cat te tin plamanii, da nume si diseca faptele, expune-ti parerea, nu asculta, nu te uita in jur, vomita-ti monologul pe ton de soprana ragusita, nu te opri!

Exprima-ti parerile in pubic cat mai de dimineata, nu te mira cand ceilalti te privesc ciudat, spune-ti ca doar s-au trezit toti cu fata la perna, spune-ti ca multi ciufuti ti-a fost dat sa vezi la viata ta, spune-ti ca lumea-i parca tot mai des cu fundu-n sus. Apuca-te si tine-te bine de efectele vizibile, nu cauta cauza, e prea adanca.

P.S. Mie chiar mi s-a intamplat si nu m-am putut abtine, va spune ceva ?

9 gânduri despre „In public”

 1. Aruncă cu-ul de dinainte de ipocrizie…că răguşesc acu şi mai tare!:lol: Mie îmi place dimineaţa asta. E mai răcoare. Şi să ştii că-s altistă! Sopranele s-au dovedit de curând a fi bărbaţi.

   1. Par periculoase celor care nu cuvântă şi în faţă, ci numai abstract, cu trimiteri neclare. Celor care îţi ştiu cuvântul(şi dat, şi luat, şi exersat,zi-noapte), nu le e floare la ureche să-l decodifice; aici e un text- par, în ton de hang. Aşa l-am luat. Da’ o fi doar muzical, sau vibrează întru cu totul alt ataşament?
    În plus, sunt actriţă, nu mă învăţa amestecul de tonuri, că îs exersate până şi reacţiile, indiferent că publicul migrează(sau migrene?).

    Hai, te las să mediezi….La mine e trecut de prânz, trecute fix şi n-am adormit încă. 🙂

   2. Da, stiu ca esti actrita si tocmai de aceea stii „cu se mananca”, dozezi bine si armonios. Ce ne facem insa cu amatorii ? Ca mie imi venea sa sar din mers de atatea tonuri si frecvente amestecate, servite in plus si cu un continut gen „barfa de cartier”. Pare-se ca mi-s sensibila la vibratii negative.

   3. Ceea ce mi-am propus acolo s-a întâmplat. Eu nu-mi pierd nopţile, ci mi le recâştig pe cele pierdute în za(da)rul lor( barbut). Eu am aruncat acolo nişte întrebări. Şi rămân. Sper să şi le copy-făineze lumea!

 2. Nu, lumea nu e din ce in ce mai des cu fundul in sus, ci din ce in ce mai rar cu fundul unde trebuie. O dimineata anume m-a lasat si pe mine cu gust amar, amar de tot…Unde ziceai ca e explicatia de mai sus???

  1. Of, de ce toate incep dis de dimineata? In cazul descris in articol originea „fundului in sus” era identificata cu precizie: o anumita tipa cu o voce ascutita si multe de spus.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.