Pentru cei ce considera „BAC”-ul o mare realizare


Cineva vorbea odata despre mediocritatea la romani si eu aveam ceva greutati sa-i gasesc o definitie.

Acum cred ca am gasit degetul, rana o identificasem mai demult.

(ganduri inspirate aici)

7 gânduri despre „Pentru cei ce considera „BAC”-ul o mare realizare”

  1. Bună recomandarea ta. Până la urmă nu toată lumea trebuie să aibă diplomă de bacalaureat. Ce este mai trist, nici diplome de meserii nu se mai obțin. Aici cred că este cea mai mare problemă.

    1. Intotdeauna au existat cei facuti pentru carte si cei „ne-facuti” pentru carte. Dupa parerea mea nivelul BAC-ului nu este extrem de ridicat. Pentru cei facuti pentru carte ar trebui sa fie floare la ureche. Cei „ne-facuti” pentru carte … nu stiu ce sa zic, as tinde sa cred ca o baza de cunostiinte minima ar fi necesara oricarui om. Dar poate gresesc.

      1. Nu greșești. Baza minimă de cunoștiințe este exact ceea ce se încearcă certifica prin acest examen. ȘI vorbesc din cunoștință de cauză pentru că de-a lungul anilor am tot pregătit diferiți copii la diferite materii. Pentru nota de trecere chiar nu este nevoie să înveți. Sunt cerințe minimale, de bun-simț aș putea spune. Dar dacă 12 ani de școală nu ai făcut decât să încerci să fentezi ”sistemul” (în fapt te-ai fentat pe tine însuți) normal că totul pare exagerat de greu.

  2. BAC-ul in ziua de azi nu este cine stie ce, il ia cel care merita si il doreste adica care vrea sa faca ceva cu viata asta. Eu mai am inca doi ani, invat de pe acum deoarece nu imi doresc bac-ul, am nevoie de el doar pentru a intra la o facultate buna.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.