Sansa ratata


Mai bine strangeam din dinti pana nu mai puteam si taceam naibii pastrandu-mi cuvintele la rece, pentru mai tarziu sau poate pentru niciodata.

Mai bine numaram in gand pana la zece si apoi pana la douazeci si asa mai departe pana cand m-as fi plictisit de cifre si as fi uitat de tot si de toate. Dar  uite ca n-am putut sa ma tin de cuvant si i-am dat drumul la vale, in cel mai compatimitor mod gasit la indemana, in faza cu contextul si situatia, in cel mai sincer si mai tandru fel posibil, fara idei preconcepute, fara ganduri negre, doar cuvantul golit pana si de matafora. Fara amintiri analizate pe lungimea firului in patru, fara drepturi la replica ingropate de la brau in sus. Pur si simplu doar cuvantul in starea lui cea nepatimita de culorile omenesti.

In urma ramasa in locul cuvantului scapat, am simtit doar amarul unei odata impresii, acum devenite realitate. Mai bine taceam, macar mai exista o sansa.

7 gânduri despre „Sansa ratata”

  1. Nu pot decat sa banuiesc o situatie…la mod atat de general incat jumatate de lume s-ar putea incadra in ea. Miros tristete si as vrea sa bata un vat care sa duca mirosul departe. Cu tot cu sursa…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.