Prea alb


„Iti trebuie actiune mai fato ! Priveste dincolo de aparente, uita-te la fata aia imbracata intr-un atat de alb intr-o atat de dimineata si spune ce simti. Nu, nu te lua dupa aparente, treci putin dincolo de machiajul finut aplicat si asortat la vesta cambrata in talie, incearca sa-ti analizezi propriile senzatii, cumva dincolo de silueta-i fina oglindita-n pupilele-ti inca adormite”.

„Iti trebuie dialog mai fato ! Monologurile evolueaza vrei, nu vrei, spre punct, iar punctul se pierde in ansamblu. Nu, nu punctul pe i. Nu, nu punctul si virgula, si nici punctul si de la capat. Monologul te poate pur si simplu pierde, ratacita in spatele fumului lasat de aparentele celorlalti. Asculta faia aia imbracata in alb, nu ti se pare ca vorbele-i sunt prea taioase pentru ora matinala si cuvintele-i prea taiate la dalta cu o grosime mult prea grosolana pentru un ansamblu atat de delicat?”

Tot ascunzand monoloage pe sub diverse aparente de dialoguri furate intre mine si nu stiu cu exactitudine cine, am ajuns intr-un sfarsit la destinatie. Peronul sufoca de lume, fata in alb a coborat si s-a pierdut prin multimea deasa lansand fara sa vrea in urma o paranteza deschisa. Cine stie daca o voi putea inchide vreodata?

Reclame

2 gânduri despre &8222;Prea alb&8221;

  1. Într-o atât de după-amiază rece și întunecată, dușmănoasă cum nu se poate, într-o atât de originală scriitură, te-am regăsit cu dor, Abisuri, și m-am într-atât de încălzit și înveselit, pentru că te simt ca pe-o soră de suflet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s