Pitici pe creier


Si calcau piticii astia cand era viata mai plata si visele mai randuite, li se nazarea deodata de-un ritm dracesc si apasat si-si dadeau cu totii drumul la vale. „Vezi sa nu intri in gard” se auzeau mai multe voci de pe margine.

Si apasau piticii astia cu calcaie tarate prin noroaiele vietii „asta ti-ai dorit, asta ti s-a oferit”, neocolind nici cucuiele, nici firele zbarcite de atata culoare, nici dungile. Strambe.

Pasii strabateau timpane zgaltaind sirul prea bine ordonat al faptelor, amestecand gesturi cu senzatii din alte vremuri, imbogatind vremuri cu gesturi din alte timpuri, improscand peste tot cu bulgari imperfecti de zapada alba si miros de petrol. „Mai tii minte bulgarele ala gras intr-un aproape miez de noapte, pe un deal undeva acum mult prea departe?”

Cu cat calcau mai apasat cu atat se hlizeau mai zgomotos, inversunand amintirile, rostogolind clipele intr-o ne-ordine haotica, sferturi aruncate la intamplare peste jumatati inca neconsumate strivite de alte sferturi, deja trecute.

Zemoasa senzatie …

8 gânduri despre &8222;Pitici pe creier&8221;

  1. zici tu ca e zemoasa.Eu zic ca e de cosmar. Auzi tu: sferturi de timp aruncate peste jumatati…Ametesc doar cand ma gandesc. Dar imi place ca ma faci sa ma gandesc la alte alea, gen pitici.

  2. Fii fericită ! Şi tu şi toţi cei care aveţi creierul apăsat de călcătura unor nevinovaţi pitici. La mine tropăie nişte Goliaţi pe cât de imenşi, pe-atât de enervanţi. Şi toţi poartă pe 46 la pantof ! 👿

      1. Eu n-am să spun „se poate şi mai bine” conştient de faptul că se poate şi mai rău.
        Acuma, de. Fiecare cu piticii din dotare. Cum îi creşti, aşa îi ai.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.