Băgător de seamă


Era un flux care tăia în două speranţele, preferinţele le punea cu faţa la zid şi apoi le impunea ritmuri ascuse, era un flux care se năştea si trăia aleatoriu, frânturi aruncate pe ici pe cole, câteva idei asmuţite în vârf de subiect, un nume déjà creat, o situaţie împărtăşită, era un flux la ordinea zilei, oamenii îl priveau empatizând, oamenii se simţeau în pielea fluxului, oamenii se identificau cu el, oamenii se simţeau datori fluxului, oamenii îşi dădeau cu părerea, aruncau idei în stânga şi în dreapta, argumentând uneori, alteori doar aflându-se în treabă.

Oamenilor le plăceau schimburile de păreri, celebritatea fluxului le dădea o senzaţie de apartenentă, de comuniune cu fluxul şi asta îi scotea din amorţire. Din minti. Din papuci. Din ale lor. Din vară.

Era o vară ciudată, plină de subînţelesuri, băgătorii de seamă ciuleau urechi pătrate şi-şi verificau dioptriile. Era o vară ciudată dar pe sfârşite. Băgătorii de seamă aşteptau să treacă.

Şi vara şi fluxul.

18 gânduri despre „Băgător de seamă”

   1. …se pare că nu; in plus am citit eu pe celălalt blog destule fraze descretitoare de frunti….cu vorbe pline de haz…

   2. pe care unii poate le-au inteles fix pe dos ? 😉 greu cu scrisul asta pe „placul” tuturor (ce aberatie zau asa !) in fine, ideile cele mai „crete” vin din „astfel” de schimburi de pareri.

   3. ….tu să scrii pe placul tuturor? Ei, aş? ”Discutabilul” tău e doar un strop…mai discutabil, cum bine spui; dar cine ştie cum râzi tu de asocierile noastre poate total pe dinafară…

   4. Eu nu rad, sincer, in general nu prea se comenteaza si atunci imi dau seama ca n-a priceput nimeni nimic ( ;-)) si cand se comenteaza am uneori revelatii interesante.

   5. ..eu am citit de pe blogul acela, de pe fb, aproape tot ce imi intra la noutati. E mai permisibil pentru mine, recunosc, desi nici acolo nu te poti desprinde de jocul metaforelor tale unice.

   6. da, am anumite chestii la care „tin” . Stiu ca nu aduc trafic dar prefer „nisa” asta, imi place sa cred ca „pun oamenii pe ganduri” 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.