Eu n-am fapte cu lipici la oameni


E uşor să găseşti nod în papură faptelor. Pentru alţii faptele mele sunt una cu nimicul. Îmi place să plec de la nimic şi să construiesc tot restul. O dată, de două ori, de zeci de mii de ori. Până devin una cu nimicul. Nimicul e un început ca oricare altul. Ca şi sfârşitul dealtfel. Tot un fel de început.

Eu n-am fapte cu lipici la oameni, eu pur şi simplu exist altfel.

2 gânduri despre „Eu n-am fapte cu lipici la oameni”

  1. Altfelul tău e la fel cum e lipiciul altora. Fiecare cu lipiciul sau ne-lipiciul lui. Nu mă interesează lipiciul. Eu am nimicul meu care nu e nimic decât pentru alții. Nimicul meu poate fi interpretat ca lipici, ca altfel, sau ca nimic. Depinde cât de mari sunt ochii care cern ceea ce eu țes. La fel și altfelul tău e văzut în funcție de ochii care-l cântăresc. Mă opresc pentru că-s deja prea multe noduri în papura faptelor cuvintelor aici și acum. 🙂

    1. Problema mea cea mai … problema este că mă complac în rolul celui ce constată incompatibilitatea, îşi ia jucăriile şi apoi pleacă. Şi tot aşa, din incompatibilitate în incompatibilitate ajunge să fie scârbit de sistem (he, he he sistemul asta nenorocit, îi spunem sistem dar NOI suntem parte din sistem). Ar trebui să … să multe, atât de multe încât nu ştiu cu ce să încep. Poate cu o cafea su o carte bună? Hmm, prea cald? Să trecem peste şi să ne trăim viaţă aşa cum e ea, fără priză la public. La naiba cu prizele, prea mult curent provoacă scurt-circuite. Dincolo de metaforă, un alt şut în fund.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.