Tu n-ai dreptul la pasul pe lângă


Există zile în care urci cu încălţătorul şi cobori împins. Când te trezesti singur cuc şi-ţi bei cafeaua singur cuc gândindu-te cum e să nu fii cuc. Există zile când îţi vine sa-ti dai replay şi să faci totul pe dos, să nu mai faci, să faci cu încetinitorul , să te faci că faci, să dai impresia că faci.

Există zile când ţi se ia scara cu iluzii cu tot şi tu, că tâmpitul, te trezeşti ca prostul în mijlocul peretelui, singur cuc în mijlocul peretelui, tu cu tine şi cu absurdităţile alea multe care ti-au dat aripi, multe aripi, şi apoi ţi-au tăiat aripile, pană cu pană până s-a tocit foarfeca şi apoi ţi s-a reproşat că n-ai făcut stocul de foarfeci. Există zile când te simţi jucărie cu zgardă verde la gât şi tu chiar crezi în zgarda aia verde până când plouă o dată, plouă de două ori şi se duce dracului tot verdele şi rămâne şnurul ăla de doi bani şi zecile de mii de vise şi-ţi spui atunci că noroc cu visele, ce te-ai face tu fără vise, ai umbla ca nebunul de(z)legat de vise şi nimeni nu te-ar crede pe cuvânt pentru că tu exişti datorită viselor, şi nici în visele tale cele mai frumoase nu te-ai fi gândit că poţi urî pentru că ai crezut în cai verzi pe pereţi alb-murdar şi, când credeai tu mai tare şi mai tare în albul ăla gălbui, cineva – nu dai nume -ţi-a tăiat albul şi caii şi verdele şi a plecat cu tine cu tot până nu ai mai rămas deloc, nici măcar cât să-ţi dai seama că ai dreptul să crezi, să uiţi, să faci pasul pe lângă şi să recunoşti că ai făcut pasul ăla pe lângă şi să nu te creadă nimeni. Căci tu n-ai dreptul la pasul pe lângă.
Există zile când mai bine n-ai mai fi şi atunci nu s-ar mai povesti.

Anunțuri

3 gânduri despre „Tu n-ai dreptul la pasul pe lângă

  1. Orice om are dreptul la pasul pe lângă, doar trebuie să-și acorde sieși acest drept. La câți pași pe lângă vrea el. E atât de bine să o dai în bară, altfel cum te-ai învăța că doare și să fii mai atent cu pașii ăia care devin tot mai preciși și acum calcă straight, nu pe lângă….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s