Există potențial în anumite vise


A silhouette of a person at the edge of a long pier

@ Sweet Ice Cream Photography

Totul provine de undeva, dar nu se știe de unde…

Noi și senzația de sfârșit. Oboseala aceea de prea mult si prea des. Prea mulți kilometri, prea mulți oameni, prea multe linii, prea rar puncte. Simțeam nevoia de deșert. De pierdere momentană și regăsire ulterioară. Căutam cu disperare un capăt. Punct si de la capăt. Nu ne mai erau suficiente clipele, aveam nevoie de secole. Unii ar numi-o depresie, atii resemnare. Dezamăgiți de oameni căutăm infinitul la un capăt de lume. Capătul de lumea părea să existe, infinitul încă se lasă doar ghicit.

Priveam scaunele goale, aliniate în fața barului și nu-mi imaginam oamenii. Goale, scaunele dădeau dovadă de o estetică perfectă. O simbioză perfectă cu tot restul. În acel moment precis mi-aș fi dorit să devin scaun. Există potențial în anumite vise… Vinul își făcea probabil de cap. Ceea ce conta era, în definitiv, visul. Suntem ceea ce visam și nu invers. « Care invers ?» m-ați putea întreba și, de bună seamă că ați avea dreptate să nu luați de bună imaginea acelui bar înconjurat de scaune. Totul golit de oameni. Doar noi și fata aceea blondă și creață și toate cheile acelea aliniate în cuie. Un capăt de lume ca oricare altul, la o margine de autostradă. Cine și-ar fi putut dori mai mult ?

Urmarea ? Dați foaia …

3 gânduri despre „Există potențial în anumite vise”

  1. Îmi place de voi, „la capat de lume” mai cu seama prezenta acestei „fata blonda si creata” care însenineaza si coloreaza cenusiul întregului tablou !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.