About

Sunt un căutător, un fel de metaforă în căutarea altor metafore. Caut esenţe şi apoi le împrasti în funcţie de context şi dispoziţie. Ocolesc tot ce este obtuz şi încerc cu disperare să ies din pătrat. Aş vrea să devin cerc dar calea e lungă. Disper profund şi des şi m-am obişnuit deja, rutina uzează şi totuşi persist. Îmi plac vorbele cu efect şi imaginile care lasă gura apă.

Din când în când pun metaforele şi esenţele cap la cap şi iese de o carte. O prima versiune o găsiţi dacă o căutaţi bine.

 

31 de gânduri despre „About”

 1. Buna seara! In primul rand sa ma prezint..ma numesc Robert Claudiu si incerc sa pun pe picioare magazinul online cu umbracaminte http://www.glamourshop.ro. De aceea iti scriu pentru a te intreba daca ai dorii sa te inscri in programul meu de afiliere si o alta metoda ar fi sa publici in fiecare saptamana cate un articol care sa contina link catre site-ul meu. Procentul la afiliere este de 15% iar perioada de recurenta nelimitata. Pentru partea de articole (in caz de nu doresti afilierea) negociem un pret per articol.
  Astept raspunsul tau!

 2. Invitatie concurs de blogging – Reteaua de bloguri

  Reteaua de bloguri ( http://www.reteauadebloguri.ro ) este o platforma de concursuri interesante pentru toti bloggerii creativi.

  Organizam periodic competitii cu premii foarte motivante. Toti bloggerii pasionati de scris, se pot inscrie la concursuri cu blogurile lor.

  Inscrierile in Reteaua de bloguri se pot face prin completarea urmatorului formular de inscrieri online : http://www.reteauadebloguri.ro/inregistrare

  Va invitam sa participati la primul concurs de blogging organizat de noi http://www.reteauadebloguri.ro/2014/01/concurs-lenjerii-de-pat/

  Premiile puse in joc:
  1. Premiul I: 400 RON;
  2. Premiul al II-lea: 250 RON;
  3. Premiul al III-lea: 150 RON.

  Termenul limita de participare la concurs: 1 martie 2014

 3. Bună ziua.
  Întâi, la rigoarea vizuală, despre titlurile din susul paginii:

  ”Cuvinte cu talc”, poate intenționat fără diacritice; talc =”silicat natural hidratat de magneziu”

  ”Fara cuvine” (nu ”cuvinte”), poate în legătură cu ”a se cuveni”?

  ”Slogane”. În română pluralul obișnuit este ”sloganuri”. Dicționarele de după 2005 dau și forma ”slogane”, dar sună mai barbar :), poate din nou cu intenție.

  Nu sunt căutător de nod în papură, însă poate vă sunt utile observațiile.

  1. Nu e rău. Acolo e o linişte minunată pentru idei. Să se pună în ordine. Să adoarmă puţin ca să se trezească mai apoi în formă. Să prindă aripi. Fotografiile tale sunt minunate. Mi-au plăcut. Perechea abisurilor?

   1. Mulțumesc tare mult de vizită, aprecieri & follow. Cât despre perechea abisurilor, cred că m-am lovit la cap de la căzătură de nu mai știu să raspund 🙂 🙂 Vă îmbrătisez cu drag.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.