In tranzitie


A naibii viata asta! Trece atat de iute si cu atata nonsalanta incat nici nu-ti da timp sa o patrunzi in momentul prezent. Te imbie sa-ti doresti mai toata vremea ca timpul sa treaca. Sa astepti mereu cate ceva. Si mai mereu uiti sa-ti dezgusti ceva-ul asteptat atunci cand iti este oferit. Ca si cum te-ai fi decis sa ramai intr-o vesnica cautare ignorand efemeritatea clipei prezente.

In plus, cand iti e lumea mai draga, te strapunge si cu ceva amintiri. Atat de intens si atat de profund ca ti se taie picioarele si incepi sa plutesti intr-un fel de stare paralela intre trecutul de acum 20 de ani si trecutul abia trecut pe post de comparatie. Un fel del extas care parca, parca ti-ar spune ceva, un extaz parca, parca deja trait, odata, demult, dar uitat prafuit intr-un cotlon intunecat al amintirilor deja clasate.

Si astfel, incet, incet, incepi sa traiesti in trecut, re construindu-te pe o armata impresionanta de regrete tardive. Reconstruindu-te pentru un viitor deja planificat. Reconstruindu-te pentru un prezent in continuare ignorat.

7 gânduri despre „In tranzitie”

      1. Dacă îmi dai voie, aş face trimitere pe blogul meu, la categoria Sâmburi (adică demn de reţinut) acest comentariu al tău. Adună în el esenţa – cu bune(le) şi rele(le) noastre.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.