Pe margine, in mijloc


Pe margine, de cand toate inceputurile se tot termina inainte de a se sfarsi, asa m-a luat o lipsa de chef incat nu-mi mai vine decat sa reneg definitiv asteptarea fara sens.

In mijloc, de cand randuri pline de naduf isi tot cauta in van punctul final – degeaba si el – asa m-a luat o lipsa de valoare adaugata incat nu-mi vine altceva de facut decat sa-mi sterg trecutul temporar lasandu-ma incet de randurile altora in schimbul propriilor randuri.

Pe margine, de cand promisiunile proprii isi ofera sfarsitul celorlalti, asa m-a luat o lipsa de incredere in eventualitati din start improbabile, incat nu-mi vine altceva de mai bun de facut decat sa-mi fabric minciunile proprii cu nemiluita. Se pare ca sunt la mare cautare.

In mijloc, de cand ma tot uit in spate la nevoile insirate cu toptanul dar deja toate bifate „pentru moment imposibil, reveniti la anu’ ” asa m-a luat o lipsa de atitudine incat nu-mi vine altceva de sperat decat sa-mi caut propriile-mi nevoi in darele unui contrasens inca in fasa.

Luata aproape de tot, cam peste tot, reneg asteptarea, tot cautandu-mi locul ideal pentru noua fabrica de minciuni. Pentru moment doar schitate dar in curand de-a dreptul controversate.

21 de gânduri despre „Pe margine, in mijloc”

  1. Ca tare-mi vine cateodata , sa-mi las sinceritatea balta.
   Dar tot degeaba, ma doar infurii si doar atat.
   Fabrica de minciunieradoar o amentitare cumbineai remarcat;-) dar restul…

   1. Eu am luat cu copy/paste tabelul de la duzina de sâmbătă, şi mi-a ieşit sub formă de listă pe un singur rând 😀
    O să fac o încercare şi cu ăsta, da’ după ce se-ncheie ziua, ca să fiu sigură că iau tot! 🙂

 1. hai, vine ea primavara si trece! 🙂
  Mai asteptati putin sa se topeasca zapada, sa fie mai multa lumina, soare si… totul va avea si alt mijloc si alta margine 🙂

  1. Problema e ca sunt intr-o continua asteptare de vreo 3 ierni si vreo 3 veri incoace. Vara ni se spune sa asteptam primavara, iarna sa asteptam toamna . Si uite asa se scurge viata !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.