Un inceput de explicatie


Ce cred oamenii beti? Multe chestii complet logice vazute prin prisma deformata a unei ratiuni schimonosite de durerea unei existente dusa cu zaharelul, amestecata cu corpuri straine si invartite cu patos pana la urma urmei, ca totul nu este decat o problema de perspectiva si de context.

Ce cred oamenii beti? Multe chestii ametite de duhoarea gandurilor parazite trezite din mahmureala de ieri aruncata peste cel putin o duzina de alte mahmureli deja intrate in putrefactie. Multe chestii dar in definitiv prea putine utilizabile fara o spalare completa prealabila utilizarii.

Ce cred oamenii beti? Multe rotocoale amestecate in pasi de dans, multe serpentine fara vizibilitate, multe suisuri si coborasuri, spirale fara cap dar cu urme de coada si multe, extrem de multe, sigur prea multe alte aberatii de genul asta care nu servesc probabil la nimic, in cel mai  bun caz in a ocupa timpul pierdut si imposibil de recuperat al betiilor neprevazute cu final imprevizibil.

Ce cred oamenii beti? Oamenii beti cred ca roata si-a schimbat sensul de rotatie dupa un sir lung de incercari nereusite de a opri timpul in loc. Oamenii beti cred ca starea de betie este doar o stare printre multe altele, o ai si trece daca timpul nu se hotaraste sa o ia razna si sa ramana mut de uimire in fata arongatei unora de a se crede centrul universului.

Oamenii beti nu cred de fapt, ei doar valseaza.

 

5 gânduri despre &8222;Un inceput de explicatie&8221;

      1. trebuie inițial să înființăm o convenție, apoi să mai înființăm convenția omului beat. Apoi putem să-l construim împreună. Tu zici una, eu alta, Eu zic : ”Omul beat este întotdeauna un ins care nu se mai ține pe picioare” și tu zici ….:)

      2. Eu as indrazni sa cred ca omul beat este aproape intotdeuana o persoana complet absenta momentului prezent , o cauti si te trezesti nas in nas cu o pancarta comerciala ” momentan absent”

  1. Pingback: polimedia.us/fain

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.