Deodata


Si deodata totul se facuse purpura scufundata sub ceva tone bune de apa, singure semnele se mai desluseau, cu ochii pe jumatate inchisi. Si deodata lumea incepuse sa se miste cu incetinitorul, intre doua fermoare ruginite de-a binelea si o fata roz bombon pe langa care ceilalti nu treceau indiferenti, pe langa care ceilalti se simteau obligati sa arunce ocheade mute dar expresive sau doar sa priveasca bine de tot, pana cand intelegeau, unul cate unul, ca o distanta minima se impunea si chiar cu necesitate maxima.

Si deodata mancarea devenise fada si piperul degeaba si sarea asisderea si pauza de masa se transformase in ospat fara coada si cu capul scufundat undeva sub trei mari agitate si bantuite de valuri mari, inspumate si inca agere chit ca la limita inghetului.

Si deodata o mancarime surda aparuse pe nepusa masa, catarata pe rugina si calcand in picioare nuante deja prafuite dintr-un roz bombon aproape febril.

Dupa care am inchis pleoapa stanga si m-am imaginat la mijloc, intr-un singur picior, si atunci am inceput totusi sa regret weekend-ul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.