Bucla locului, timpului…


Există unele clipe agăţate de timp, există senzaţiile „acelea” prinse în bucla timpului. Un anumit fel timp. Există sentimentele acelea ataşate unei epoci. Există bucla locurilor, locului, un anumit fel de loc, bucla de peste orice raţiune posibilă.

Şi, mai presus de toate, existăm noi cu toate greşelile, cu toate slăbiciunile şi cu toate imperfecţiunile caracteristice. Nu detest bucla locului, timpului, un anumit loc si timp, mă întorc şi mă reîntorc la ea la intervale iregulate.

De când mă ştiu am avut nevoie de utopii ca să exist.

Un An Nou plin de bucle vă doresc !

8 gânduri despre „Bucla locului, timpului…”

  1. La mulți ani frumoși și sănătoși, Daniela! Să-ți fie anul plin de bucurii, de realizări și dorințe împlinite! Să rămâi același suflet frumos, plin de povești și veșnic tânăr!

      1. Despre acea tinerețe vorbeam, femeie frumoasă! Despre vârste și alte „etățuri” din buletine, acelea nu ne interesează foarte tare (mă rog!) 😉

      2. Mie mi-e frica ca-s prea in decalaj intre cap si … restu 😉 Visez cai verzi pe pereti si tot visez de cand ma stiu. Nu stiu cat e de bine dar de la o vreme simt ca-s decalata rau. AM ramas „agatata” undeva pe la varsta de 18 ani si de atunci tot ma invart in cerc …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.