Le iei în brate și te vindeci


Până la treizeci de ani colecționasem deja șervețele, timbre și pietre. La treizeci de ani, dintr-un motiv oarecare, am început să colecționez efecte negative, vampiri energetici și gânduri obsesive. Intr-o bună zi, am dat cu capul de un zid de care nu mai puteam să trec. Atunci m-am hotărât să scap.

Primul de care am scăpat a fost Adi. Tipul cu ochii verzi care gestiona proiectul. Șeful de proiect. Elegantul, perfidul, obsesesivul Adi. Ca să scap de obsesia vocii lui blânde aruncată peste umăr care mă făcea mereu să tresar și de privirea lui care îmi provoca fiori pe șina spinării, ca să elimin blocajul psihologic și să pot lupta împotriva demonilor născuți în mintea mea, ca să mă protejez spiritual de toată energia negativă pe care acest individ mi-o transmitea și ca să îmi recapăt acea liniște a minții atât de dragă mie, acea conectare profundă cu intuiția moștenită de la bunica, mi-am cumpărat un colier mantra mala cu ametist pe care l-am purtat în fiecare zi la gât. Lipită așa de mine, piatra și-a transmis magia și m-a eliberat. Să nu credeți care cumva că am omorât pe cineva. Am învățat doar să spun „nu” elementelor toxice din viața mea și să merg mai departe cu capul sus.

Metafora buzz-ului

„Unii oamenii sunt ca pietrele”, îmi spunea bunica, Dumnezeu să o ierte. „Peste unii trec apele, ploile și vremurile și ei rămân acolo, neclintiți. Altii sunt adevărate cristale protectoare. Le iei în brațe și te vindeci. Te încarci cu o energie pozitivă care îți permite să treci peste toate”.

Bunica avea preferințele ei în ceea ce privește oamenii. Mi le-a povestit într-o seară de vară, în curtea din spatele casei. O întrebasem atunci de ce îmbătrânim, iar ea îmi spusese că avem nevoie de bătrâni ca să avem pe cine întreba. Apoi îmi povestise despre oamenii ei. Oamenii cristale feng-shui cu care ar trebui și eu să mă înconjur.

sursa foto: StoneMania

Oamenii jad, de exemplu. Cei a căror îmbrățișare te face să vezi lucrurile dincolo de simpla lor aparență. „Jadul” spunea bunica, „jadul este piatra mea prețioasă. În China este considerat un obiect de cult, aducător de…

Vezi articolul original 978 de cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.