Cu năbădăi


Căminul 7. Régie. Urca în fiecare seară pe geam și-mi lăsa o floare pe pervaz. Revoluția. Leu. Cantina din Leu. Aștepta să mă ridic după ceva, tacâmuri, șervețele, orice. Uneori găseam câte o lalea roșie pe scaun. Alteori nu îndrăznea.
În week-end luam trenul și mergeam acasă. Uneori stăteam în picioare, alteori mă inghesuiam într-un compartiment de 8. Odată a intrat și mi-a lăsat un buchet imens în poale. Te iubesc, a spus și a tras ușa după el.
Nici până azi n-am aflat care dintre ei a fost.

Publicitate

2 gânduri despre „Cu năbădăi”

  1. Cu studentii e mai… picant. Bobocii de anul 1 „trebuie” sa se strecoare goi in caminul de fete, unde… are loc „botezul”.
    Ajung pe mana fetelor din anii mai mari si sunt supusi (in vazul unei audiente feminine chicotitoare si excitate) iar la final se intorc inapoi la caminul lor, cu mainile legate la spate, zgarda si ballgag (calush). Asta, ca sa „ateste” ca au parcurs… „seminarul erotic”.
    Adesea purtand in sfarc sau in varful ciucurelului si vreun inel (piercing), infipt fara anestezie (daca fata e mai milostiva se multumeste doar sa-l insemne cu tigara aprinsa pe „punguta cu doi bani”).
    http://www.pornfd.com/embed/11223

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.