Fara forma


Se pare ca imi lipseste forma! As avea prea multe spatii goale complet nealiniate, nici la stanga, cu atat mai putin la dreapta si practic deloc pe mijloc. Prea multe virgule si paragrafe lipsa, as da puncte cu nemiluita, as arunca semne intrebatoare fara intrebare, as improsca exclamatii inutile in fraze interminabil de scurte si imbarligate complicand necomplicatul in cel mai firesc mod posibil.

Dar nu-i foarte bai ca totu-i sub control si intentionat in modul asta construit : o fara forma precisa ci doar conturata de continut.

Acum ceva vreme aveam forma cu nemiluita, atat de neincapatoare de o puteam da fara masura celorlati ca si cum n-as fi dat de la mine. Si ceilalti se infruptau pana crapau dar tot mai cereau. O linie?  Un cerc ? O culoare ? O  grafica a situatiei ? Spus si deja ca si creat.

Pe vremea aceea continutul era reprezentat in fel si fel de forme. Metafore complicate pentru orbi.

Maine imi va lipsi finalitatea …

Dar sunt deja obisnuita cu lipsurile asa ca ma voi adapta!

6 gânduri despre &8222;Fara forma&8221;

  1. ba deloc iti va lipsi finalitatea….aveai prea mult forma si ai facut defragmentare…acum ai facut loc continutului si te-ai scuturat de forme…de-abia acum devine totul interesant!!!!!

      1. La „standardizarea” expunerii dupa reguli care oricum se schimba odata cu trecerea timpului. Formele astea conteaza mult la unii… esti judecat foarte usor numai dupa aparente, inainte de a putea deschide gura esti si trimis la colt sa-ti refaci formele in standardele momentului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.