Viata ca o imagine


Imi spuneam de multe ori ca privind doar drept inainte (scopul mai intai de toate) ratam nenumarate stari de intensitate nebanuita, ca doar fugind de gandurile celorlalti uitam sa-mi privesc propriile simtiri, intr-un dezechilibru invizibil cu ochiul liber dar totusi dezechilibru. De ceva vreme insa m-am hotarat sa remediez situatia.

De ceva vreme incoace fac parte din categoria celor care considera imaginea ca o prelungire a cuvintelor. A celor care vad viata prin sensurile profunde a cuvintelor si o simt prin unghiurile perfect iluminate ale detaliilor cotidiene.

Imi plac imaginile care vorbesc mai adanc decat cuvintele,  perfect dimensionate, perfect imortalizate in exact perfectul cel mai perfect al unei insiruiri de clipe monotone, furate perfect timpului si jocului lui de-a hazardul legat la ochi.

Imagini care rasufla diferit de fiecare data cand le privesti si te molipsesc de starea lor bine amestecata cu un pic din starea ta. Imagini perfect capabile de a stoarce lucrurile, faptele si sentimentele de esentele lor cele mai rar intalnite, cele mai profund ascunse, cele mai imposibil de redat chiar si de insiruiri de vorbe alese pe mustata.

Imi place sa-mi indes buzunarele cu instantanee scapate din indiferenta celorlati, sa captez acele plusuri incomplet devorate de minusuri prea bine expuse, sa le intorc pe toate partile in cautarea unghiului perfect, invizibil cu ochiul liber.

Imi place sa cred exista ceva mai mult dacat avem impresia ca ar putea fi dar este inca doar ascuns in spatele imaginilor greu de explicat prin doar simple cuvinte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.