Pe langa cine ai trecut astazi?


Azi am trecut repede si apasat. Soarele-mi pica bine de tot exact unde trebuia sa pice si cerul ii dadea dreptate, albastrul perfect albastru nu-i lasa multe de adaugat. Azi am trecut pe langa multe perechi de cizme lungi, un pic pana sub genunchi, cu varfuri de toate felurile, pentru toate gusturile. Azi am trecut pe langa cateva perechi de pantofi barbatesti bine facute, cu prestanta maxima si zambet focos pe langa sireturi lungi si negre. Barbatii paseau in pas cu incaltarile intr-o armonie de nota maxima ascultand concentrati zgomotul talpii pe astfaltul rosu, vizualizand ansamblul intr-un context amplu si apreciind totul intr-un raport de “purtabilitate” bine detaliat : Leofex.ro – Aspect, Comoditate, Mix&match.

M-am dat jos in prima gara si am privit ore intregi incaltarile, de sus. Pe masura ce orele treceau cizmele deveneau din ce in ce mai fine si astfel din ce in ce mai putine. Barbatii pufneau din ce in ce mai des in hohote de ras atragand privirile si stimuland intrebarile:

„s-a intamplat ceva deosebit?”

 „nu, nimic deosebit, a venit doar primavara”

„si asta poate fi un motiv valabil?”

„cu adevarat valabil”

„ceva cu adevarat nou sub soare?”

„cel putin o colectie”

„se cauta cumva urmarile ?”

„pentru moment urmarea e in stand by, se munceste la ajustari”

„nevoie de maini?”

„nevoie de picioare !”

„criterii specifice?”

„doar admiratie maxima si dragoste de papucei”

„exista limite?”

„ca intotdeauna, de data asta sa zicem douazeci de papucei purtati de patruzeci de picioare concentrate la maximum pe tot parcursul, cu abilitati vizavi continutul detaliului intr-o forma la alegere si context sezonier adaptat persoanei”

Azi am trecut repede si apasat, am numarat pana la zece, apoi am privit un pic in pamant si apoi am luat-o de la cap. Maine voi numara mai departe, pana la douazeci, maximum.

Acest articol se vrea un raspuns optimist la intrebarea lasata de Psi si raspunde unei provocari Blogal initiative „Atentie! Se cauta purtatori de pantofi!”

16 gânduri despre „Pe langa cine ai trecut astazi?”

    1. Pai sa fie, m-am amuzat si eu cand am vazut despre ce e vorba. In plus aveam in cap „subiectul de luni” si s-au potrivit la fix. Frazele s-au construit singure.

      1. s-au construit minunat! dacă am timp, vreau să mă bag şi eu la campania aceasta! dar îmi lace tare, tare mult abordarea ta! 🙂

      1. pantofii cu toc! îs mignonă şi mereu mi-au plăcut tocurile. se potrivesc teribil cu şalvarii abia aduşi de la stambul. 😆

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.