Tavalug


M-au napadit ideile, un stol compact si negru. Au venit toate deodata, pe nepusa masa si si-au cerut dreptul la replica. La inceput m-am bucurat, vreo cinci minute bune si intense, apoi am realizat ca trasez cercuri din ce in ce mai concentrice. Ideile cadeau in masa si umpleau rapid cercurile iar cercurile deveneau de dimensiuni din ce in ce mai mici.  Pe la ora zece mi s-a facut de-a dreptul frica si atunci am inchis ochii si am asteptat sa treaca.

Inca n-a trecut de tot dar tendinta imi pare pozitiva, o mare parte din idei s-au amestecat intr-un tot incoerent si inutilizabil. Timpul le rezolva pe toate diminuandu-le intensitatea sau doar impactul. Efortul deciziei non-efortului voluntar si-a demonstrat inca o data eficacitatea.

10 gânduri despre „Tavalug”

  1. Exact de asta mi-a fost frica. Ouuf , noroc ca m-am retras la timp. Echilibrul intr-un punct e al naibii de fragil. Atata vreme cat e posibil de evitat, il evitam. Mai ales ca-n contextul descris riscam sa devin … idioata de-a binelea.

   1. Stiu ca unul din ei, Diana sau Dan, nu iubeste matematica. Mai mult: o confunda cu contabilitatea, cea care e cu cifrele. Uf. M-am racorit. O sa le scriu si lor.
    Tie, abisuri, iti trebuie cel putin trei puncte. Cele care vor da un plan si care iti vor da stabilitate. Cauta. Punctele exista.

   2. Am uitat sa-ti spun ca tin foarte mult la Diana si Dan. Si la tine. Cu cercurile, patratele si punctele din viata ta. Cu verdele tau pe care il voi primi cadou de Pasti, daca intelegi ce vreau sa zic.

   3. Pai nici nu ma asteptam la altceva din partea ta, intotdeauna cate o vorba buna si la obiect. Cred ca matematica este una dintre pasiunile tale (ma insel ?) si eu nu pot decat sa apreciez acest lucru. Oooo, verdele „meu” sunt onorata, sincer, sper sa apreciezi. Nu e mare-mare lucru, urmatoarea (daca va mai exista) va fi „altfel”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.