O masă ovală


O masă ovală

În final Paula hotărâse să se țină până la birou că biroul nu era atât de departe, și abia atunci se ridicase și Stere, politicos, de la masă. În definitiv nici Apaca nu era atât de departe … Se construise mult în zonă în ultimul timp și prețurile la apartamente crescuseră vertiginos dar se câștiga bine ca instalator.

La ieșirea din cafenea, Stere nu prea știuse ce să spună, cum să abodeze subiectul, că îi era frică să nu cumva să îl abordeze în mod greșit și să dea astfel cu piciorul la ocazia de a continua să se întâlnească cu Paula, să existe “a doua oară”,  cum s-ar spune, dar avusese noroc că îl ajutase Paula. Paula avea o ședință importantă la ora 10 dar sacoul ou de rață avea multe pete.

“Nici nu vreau să-mi amintesc” spusese timid Paula privind la fel de timid asftaltul.

Erau amintiri recente și încă dureroase. Dată fiind situația, oare nu putea să o ajute Stere într-un fel ? Ea sincer nu prea știa încă în ce fel ar fi putut-o ajuta Stere dar simțea că Stere este omul care are o soluție pentru fiecare problemă.

Și chiar așa era.

Odată, pe Stere îl chemase în urgență un client pentru că i se spărsese o țeavă la baie și, după ce reparase Stere țeava – atunci fusese rapid Stere, da, își aduce aminte și acum Stere cu mândrie, țeava aceea a rămas o referință a lucrului bine făcut– deci, după ce reparase Stere țeava, clientul, mulțumit, îl servise cu o țuică de prună adusă din Bihor de tatăl unei foste cunoștințe cu care obișnuia să se întâlnească cu vreo 2 ani în urmă și, din vorbă în vorbă, clientul ajunsese la confesiuni. Se săturase până peste cap de multinațională și voia să-și cumpere o vacă. Adică să înceapă cu o vacă, apoi să testeze piața, și dacă ar fi să meargă cât de cât, să mai cumpere încă vreo 5.

Articolul complet aici

6 gânduri despre „O masă ovală”

  1. Îți scriu aici, pentru ca am văzut ceva fugitiv pe Facebook, dar nu sunt in grup, așa ca nu pot sa comentez. Dacă îmi permiți un feedback, mie imi place de Stere dar mi se pare ca postările cu el sunt prea dese si eu personal nu pot ține pasul. In sensul ca le vad, dar sunt prinsa cu altele atunci si uneori uit. Iar când îmi amintesc, deja sunt in urmă 🙂 poate ca o idee ar fi sa ai o recurentă a episoadelor cu Stere. Chiar dacă tu le scrii când îți vine inspirația, ai putea sa le programezi să apară după un anumit program, mereu la fel. Poate ajută. Al doilea lucru care ma frustrează pe mine personal e că blogdiscutabil nu pare bazat pe wordpress, sau nu stiu ce o fi cu el, dar nu primesc notificari in WordPress reader, așa ca aflu de pe articolele noi doar de pe Facebook. Și pe FB mi-am pus o regulă saa tragă de urechi dacă stau mai mult de 15 min zilnic, așa că… 🙂 cam asta ar fi despre mine și Stere.

    1. Mulțumesc de feedback! Chestia e ca Blogdiscutabil e pe WordPress… Dar hostingul e în România, nu în cloud ul Wp și nu sunt aceleași facilități ptr reader. Te poți abona direct în reader dând numele blogului. Eu nu am reușit să găsesc cum poate apărea butonul de follow în banda de sus, ca ptr blogurile de pe wordpress.com. Am scris mai rar despre Stere și… În fine. Când m-o măcina inspirația oi scrie.

      1. Gata, am rezolvat, mulțumesc pentru hint! Eram abonata la blogdiscutabil.wordpress, dar nu si la varianta pe domeniu propriu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.