Anonimat


Stau ascunsa in spatele unui simplu pseudonim, incercand trasparenta anonimatului cu degete schingiuite de chinul facerii. Trag spre dreapta sau spre stanga in functie de bataile la cap cotidiene, alimentandu-ma cu metal ars, incandesccent, inca nebatut, inca fraget, inca pur, cu acadele dulci si lipicioase sau doar cu linistea din mijloc de saptamana.

Ador negura din spatele vorbelor autentic asumate, ador mastile sculptate de siruri paralele de treceri prin secvente de timp, traite intr-un fel personal, fara dedicatie prealabila, fara remuscari ulterioare.

Nedeformata de prejudecati imaginate, despuiata de etica improscata de reactii improbabile dar totusi posibile, respir viata asa cum o percep. Imi curg timpul picatura cu picatura incercand sa-i storc esenta pana la capat. Anonimatul fascineaza simturile creatoare, gandiland imaginatii ingropate cu forta de deontologii la moda.

Am citit undeva ca un prea cunoscut anonim a scris o carte sub un simplu pseudonim. Bineinteles fata-i i-a ramas ascunsa chiar si la lansare spre dezamagirea nenumaratilor fani anonimi.

Colecta de fonduri din vanzarile generate ii va fi varsata intr-un cont anonim deschis, anonim administrat, anonim bine pastrat intr-un oras indepartat cu un nume pastrat secret. Cititorii se vor recunoaste in masa de simpli anonimi iubitori de poezie anonima si ii vor adora astfel si mai mult opera. Anonima. Dar din ce in ce mai celebra caci al naibii de bine scrisa. Din spatele anonimatului caldut si moale.

Odata cu lansarea cartii celebritatea a capatat un nou sens. Anonim.

8 gânduri despre „Anonimat”

  1. „Din spatele anonimatului caldut si moale.”
    intr-adevar, un confort psihologic, ce permite multor sa-si deschida sufletul… esenta…
    acuma, depinde… fiecare ce are acolo…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.