Stau ascunsa in spatele unui simplu pseudonim, incercand trasparenta anonimatului cu degete schingiuite de chinul facerii. Trag spre dreapta sau spre stanga in functie de bataile la cap cotidiene, alimentandu-ma cu metal ars, incandesccent, inca nebatut, inca fraget, inca pur, cu acadele dulci si lipicioase sau doar cu linistea din mijloc de saptamana.
Ador negura din spatele vorbelor autentic asumate, ador mastile sculptate de siruri paralele de treceri prin secvente de timp, traite intr-un fel personal, fara dedicatie prealabila, fara remuscari ulterioare.
Nedeformata de prejudecati imaginate, despuiata de etica improscata de reactii improbabile dar totusi posibile, respir viata asa cum o percep. Imi curg timpul picatura cu picatura incercand sa-i storc esenta pana la capat. Anonimatul fascineaza simturile creatoare, gandiland imaginatii ingropate cu forta de deontologii la moda.
Am citit undeva ca un prea cunoscut anonim a scris o carte sub un simplu pseudonim. Bineinteles fata-i i-a ramas ascunsa chiar si la lansare spre dezamagirea nenumaratilor fani anonimi.
Colecta de fonduri din vanzarile generate ii va fi varsata intr-un cont anonim deschis, anonim administrat, anonim bine pastrat intr-un oras indepartat cu un nume pastrat secret. Cititorii se vor recunoaste in masa de simpli anonimi iubitori de poezie anonima si ii vor adora astfel si mai mult opera. Anonima. Dar din ce in ce mai celebra caci al naibii de bine scrisa. Din spatele anonimatului caldut si moale.
Odata cu lansarea cartii celebritatea a capatat un nou sens. Anonim.
Păcat că nu-ți sunt anonimă, ca să urmăm firul poveștii, atunci când îți scriu că e interesant articolul tău.
Pai nu-i musai sa fii anonim, ceea ce este de remarcat este ca anonimatul stimuleaza . Povestea despre care vorbesti este cea inca neinceputa?
„Din spatele anonimatului caldut si moale.”
intr-adevar, un confort psihologic, ce permite multor sa-si deschida sufletul… esenta…
acuma, depinde… fiecare ce are acolo…
Complet de acord !
Anonimitatea ne face sa spunem lucruri pe care chiar le gandim 🙂 , fara cenzura de rigoare :))
SI este extrem de placut sa poti sa fii ceea ce esti cu adevarat. De cele mai multe ori filtram inconstient, limitandu-ne posibilitatile din start.
Ne impiedicam in conventii de „bun simt „si in lipsa de curaj(cazul meu).
Da, uneori lipseste poate si curajul, dar important este rezultatul.Vorbele .