Rasul


Avea un ras imposibil de trecut cu vederea, cand o apuca, ceilalti taceau, obligati sa o asculte. Ascultand-o, ii incerca mai intai un zambet timid venit de cine stie unde pe care unii il ignorau iar altii il inghiteau in sec. Apoi toti isi vedeau mai departe de ale lor. Pana la urmatorul hohot. Si asa mai departe.

Daca o apuca dis de dimineata, pica exact la tanc, atat cat sa schimbe traiectorii strambe, sa le indrepte putin intr-o alta directie, ratata din prea mult zel.

Azi rasul a apucat-o pe la opt si jumatate de dimineata, nu-si luase inca cafeaua, statea la rand si radea artistic, ceilalti, cei din jur sorbeau bauturile calde cautand curiosi intrusul. Era o femeie mica de inaltime cu parul lung rasfirat pe spate.  Nu mai era tanara dar asta nu i se citea pe fata, nu la prima vedere.

Ii  voi cere poate voie sa-i inregistrez rasul, sa-l  pun ca sonerie pe mobil. Voi face astfel poate niste oameni fericiti.

6 gânduri despre „Rasul”

      1. Poate ne imbogatim doar psihic. Desi e pe youtube o poza cu patru bebeluse si mamica lor care rad cu pofta. Sper ca stii videoclipul. E plin internetul de rasete de bebelusi. Ai incercat sa asculti? Pari un pic pesimista. Incearca.

    1. Exista o teorie care spune ca simplul fapt de a te forta sa zambesti induce creierului starea de bine. Eu am verificat. Vreau sa zambesti (chiar si fortat) si sa postezi ceva optimist, Iesi din stare. Esti in stare. Promit sa nu mai bodoganesc ca o closca fara pui.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.