Vineri


Zgomotul imprimantei zgandare in format A4 ideile altora, aliniate frumos spre stanga. Se practica ideile scurte si rare, cu continut doar dat de inteles, ideile bine asezate in pagina, in fonturi verdana si fraze estetice.  

Zgomotul imprimantei vibreaza disperat intr-o monotonie interminabila, culori amestecate zac parasite pe mocheta odata albastra si soarele bate cu pumnii din ce in ce mai obosit. Degeaba, nimeni nu pare sa-l ia in seama, storuri prafuite isi afiseaza cu nosalanta indiferenta crasa. Vizibila. Ganduri din ce in ce mai dese isi cer dreptul la replica, le privesc zambind timid si le cer sa mai astepte putin, va veni si vremea lor. Poate.

Nu ma grabesc, timpul oricum trece.

Post scriptum unu : ati incercat vreodata, din pura curiozitate, gustul rachiului de pruna ? Daca nu ati incercat, nu ati pierdut nimic dar atentie la andive !

Post scriptum doi :  ati incercat vreodata, tot din pura curiozitate, sa stoarceti o andiva grasa de esenta-i amaruie si sa o amestecati cu cinci masline negre, nu foarte uleioase? Daca nu ati incercat cu atat mai bine.

Reclame

4 gânduri despre &8222;Vineri&8221;

 1. Uite de aia nu ma inteleg eu cu poetii si cu artificiile lor literare. Nu exista rachiu de prune. Rachiul se obtine prin distilare din tot felul de fructe, exclus prunele. Ala de prune se cheama tuica, palinca, horilca,,.Nu deruta tineretul…
  PS. Zgomotul imprimantei de pe vremuri era naucitor. Astea de azi torc cuminte.
  Te pui cu lipsa mea de imaginatie?

  1. O fi cum zici dar eu am crescut cu asa ceva pe vremea lui Ceausescu, era o sticla „tip” si avea doua prune mov desenate pe ea. Si chiar se numea „rachiu de prune”.
   Imprimanta de aici a tors prea mult si acum a ragusit. Scuipa ce poate si pe unde poate.

  1. Eu una chiar credeam in cele doua prune frumos desenate pe eticheta dar se pare ca (iar) am fost dusa de nas. Am colegi slovaci si turci care-mi spuneau ca rachiul este o chestie alburie si eu sustineam sus si tare ca nici vorba….Indoctrinarea asta, zau asa …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.