Dedesubt


Se trage din toate partile, unii dau cu vorbe, multe, altii cu concluzii, mai pica din cand in cand si sfaturi si tot asa, de jur imprejur potopul intr-o forma de zile mari.

Oameni vor sa-si dovedeasca ca exista cu adevarat, deschid guri mari, mare de tot si nu se mai opresc, eu le vad dintii, imi fac o parere proprie, iau zeci de notite, sterg cu guma cand nu inteleg bine, schimb mina, schimb pixul, schimb caietul, schimb tonerul, schimb imprimanta, schimb urechea, schimb ochelarii, sterg ecranul, dau volumul mai tare, inchid ochii, vreau sa dorm, imaginez scenarii, „nu, nu intrebari deschise”, incerc sa le inchid, nu gasesc cheia, e trecut de cinci, e trecut peste mine, cu roti cu tot, simt gropile, simt forma intrebarilor deschise, simt detaliile, sunt multe.

Pica potopul peste mine si eu incep sa ma pierd, ma caut printre detalii, ma gasesc bucati, incerc sa le pun una langa alta, o data, de doua ori, ratare dupa ratare, privesc dincolo de figuri, fac o lista cu intrebari, figurile tac, potopul continua sa curga, dispar incet, incet, nimeni nu remarca, prind trenul de si jumate, si maine e o zi.

Acest articol n-a fost scris pentru nici un concurs.

10 gânduri despre &8222;Dedesubt&8221;

  1. Acest articol n-a fost scris pentru niciun concurs, dar este la fel de…nu gasesc cuvantul, de cate ori vreau sa iti caracterizez un articol nu gasesc cuvantul..sa fie frumos? nu, sa fie interesant? nu, sa fie misto? e un cuvant prea ciudat … oricum e de foarte bine:)

  2. dinamică scrierea-ţi. îmi aminteşte de o secvenţă ca de film, în care mii de voci spun o grămadă de lucruri, când tot ce îţi doreşti este numai o clipă de linişte. oare de ce uităm că avem două urechi şi o singură gură?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.