Silaba


M-am impiedicat deodata de-o silaba. Am masurat-o din priviri o buna bucata de timp si am tras o prima concluzie. Silaba era perfecta. Nici prea lunga-lunga.

Nici prea scurta-scurta. Era o silaba exact asa cum multi si-ar dori sa le iasa in cale. Privind-o cu ceva mai multa atentie am remarcat lucruri din ce in ce mai interesante. Silaba era  si asortata la cuvintele inconjuratoare si buna la toate lipsurile. Caci cuvintele incepeau in general toate cu acelasi sens iar silaba se potrivea de minune undeva la mijloc, intre semnul mirat si semnul usurat.

Scutarandu-mi ganditoare praful din genunchii pantalonilor gri una cu astfaltul mi-am depus candidatura la cuvinte si tocmai ce m-au anuntat ca aproape mi-au acceptat-o. In „caz ca”, se vor petrece lucururi din ce in ce mai interesante. Va imaginati cum ar suna o reclama la echilibrul precar vazut prin prisma cailor verzi de pe pereti pusi cap la cap, unul pe fata si altul pe dos, si asta in ciuda cererilor imbacsite de atata amar de situatie? Eu nu-mi imaginez dar tare-s curioasa.

11 gânduri despre „Silaba”

   1. Pana una alta m-am impiedicat exact la mijloc si teama mi-e ca nici coada si nici capul n-o sa le mai dibuiesc. Dar silaba-i baza , nu?

 1. Pana acum te citeam incercand sa iti strivesc corola de minuni, adica sa-ti descifrez metaforele. Daca pui vreo imagine din aia aprobata, trebuie sa ne straduim amandoua sa intelegem ce legaturi si asocieri a facut google. Ca musai face el ceva….
  Bine ca mi-ai amintit…trebuie sa pun si io pe blog invitatia la vacanta in vis. 🙂

   1. nu merge?? Pai tu esti pe domeniul tau…
    eu cand am avut wp pe blog, am gasit un widget adesense in cadrul temei pe care o foloseam. daca aveam cont, imi adauga automat…dar e drept ca aveam gazduire…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.