Curatenie


Matur cuvinte. Frunze moarte, ingalbenite de stare. Perpetuitate imbatranita de veri caniculare. Caut puncte si gasesc doar virgule. Ma adaptez, sterg cu guma prea-plinul : stop si de la capat. Frazele imi plang, stropi degeaba mi se scurg pe obraz,  ignor totul cu ochii stransi, negrul se altereaza in puncte. Dese. Stele?

Matur senzatii. Flori uscate, palite de lipsuri. Fragezime decadenta ignorata cu bunastiinta de primaveri ploioase. “Toate la timpul lor” mi se sopteste de pe margine. Si ce daca nu pot? Regulile exista pentru a fi aplicate. Oare ?

Matur cu mine printre multe altele. Efemeritate cu acte in regula, lupele sunt in ruptura de stoc. Printre fire de praf ma pierd incet dar sigur. Vantul ma petrece lasand loc ploii. Sunt iar toamna?

Reclame

8 gânduri despre &8222;Curatenie&8221;

  1. Când vezi like-ul meu să auzi din partea mea și toate cuvintele de drag și laudă pentru ce-ai scris pe care nu mereu ți le las într-un comentariu. Mă bucur mult că știu de tine. Și că ești prietena mea.(Ești , nu-i așa?)

    1. Ce bine ai rezumat, nici nu stii cata dreptate ai. Chit ca „doamna” ma face sa ma simt batrana. Si „toamna” ma trimite la „tomnatica”. Dar adevarul nu poate fi ascuns, il simt in fiecare zi pe propria-mi piele.

      1. Te rog să nu-mi răstălmăcești vorba! 😉 Eu însămi sunt o doamnă, fără să fiu bătrână decât la ocazii, iar toamna am văzut prima lumină a zilei…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.