Evolutia


Mi s-a pus o opinie pe varful limbii de nu mai pot scapa de ea si pace asa c-o dau pe gratis pe principiul ca oamenii au dreptul la opinie si chiar e de bine caci daca opinie n-ar fi evolutie, nici atat.

Sa evoluam putin zic, analizand ceva opinii relative la niste criterii de selectie (atentie, subiectul poate soca persoanele ce depasesc o anumita varsta, inaltime, nivele de toate felurile, si multe altele ca lista-i lunga si tare grea).

Dintre criteriile citate (virgula) pe mine m-au distrat doua – asta lasand la o parte faptul ca subiectul este extrem de interesant, la ordinea zilei oricarei fiinte care isi respecta si numele si titlul si genul si varsta si culoarea buclelor si albeata dintilor si mai mult decat orice altceva, principiile, reprezentand o analiza profund argumentata cu exemple explicit de grele, exact genul de subiect pe care l-as aborda intre orele opt, cinsprezece minute si sapte secunde si doua secunde mai tarziu – de ce doua si nu una ? pentru ca n-am viteza necesara intelegerii in profunzime, nici a digonalei mici si nici a celei si mai mici ca de diagonala mare nici nu poate fi vorba.

Revenind la „fond” – cu scuzele de rigoare pentru termen – eu am ras copios la umblatul prin biblioteca, adica dupa capu’ meu patrat orice biped de la doi anisori in sus se poate da plimbat prin biblioteca atata vreme cat biblioteci „este” si tot eu am mai ras copios la faza cu „realizatul ca e nu gay” adica e si foarte dificil de realizat, atat de dificil incat numau unu’ „umblat” prin biblioteca poate realiza asa ceva, cu alternativele de rigoare :

  • „realizez dar nu sunt sigur, s-o intreb pe mama” si pentru ca nu mai stau la ea demult si calea-i lunga va pot umple timpul in cel mai romantic mod posibil, Wonderful tonight & tot tacamul, cu bautura cu tot si alte dichisuri la pachet ca mi-s d’ala scolit intr’alea cinelor romantice chit ca sufar inca de un impas identitar dar ma tratez
  • „as realiza dar biblioteca nu-i” asa ca-mi umplu si timpul si spatiul cum pot adica umplul timpul cu spatiul si invers atata vreme cat nici unul si nici altul nu trage tare la cantar”,
  • „realizez si gata” si ma consolez cum pot, vertical, diagonal sau cum imi pica ca mi-s atat de dezamagit de situatiune incat il dau dracului de sens, cu dans cu tot ca oricum nu mai conteaza

Oamenii au dreptul la opinie si chiar e de bine caci daca opinie n-ar fi evolutie nici atat. Drept pentru care sa evoluam putin zic, in cel mai constructiv mod cu putinta, igorand pe cat se poate. Cu exceptiile de rigoare atunci cand trag greu la limba.

 

2 gânduri despre &8222;Evolutia&8221;

    1. 😉 pai nimic nu te impiedica. Asa cum poti alege un magazin de manusi sau de fulare. O fi si asta vreun criteriu de selectie al celor elevati de cei mai putin elevati.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.