Caut …


Imi trebuie o farama, o chestie mica de tot, impulsul revendicativ, revelatia continutului golit de forma, imi trebuie un strop golit de ploaie, curatat de invelis, un strop lasat de capul lui intr-o maniera neconventionala, superficialitate ingropata cu lopata, felii negre de pamant argilos, povesti ingropate si ele odata cu lopata, dincolo de simplititatea actului de a dori, imi trebuie puterea de a putea, as vrea sa pot in spatele formelor, debarasata de conventiile modei, dezbracata de fastul volumelor si vitezele impuse de diagonalele celor mult prea grabiti, imi trebuie vointa de a trece dincolo de apararenta numelui, „numele il am deja, de la parinti”, imi trebuie o farama de ceea ce a fost si inca o farama de ce ar putea fi, viitorul uns pe paine, amagirea gustului doar imaginat si totusi gust, creierul nu intelege distinctia, imi doresc felia, felia aceea de paine pufoasa, mirosul acela de vatra linsa de ploi si mancata de vanturi, imi trebuie dorinta de a fi fost undeva, odata, mi-e dor de simplicitatea atingerii fizice, emotia atingerii fizice, am nevoie de impulsul atingerii, stimulul atingerii, domino-ul declasat de impulsul atingerii, mi-e dor de ochii inchisii si ploaia deasa dincolo de randurile profunde asternute pe foi ingalbenite de timp.

Imi trebuie o farama,  o chestie mica de tot, azi am cautat dar n-am gasit. Poate maine …

5 gânduri despre &8222;Caut …&8221;

    1. Uneori am si chiar simt ca am, chit de nu ma trezesc avand, capat farama pe parcurs, prin schimburi, uneori de-a dreptul aleator. „Pic” peste o parere, o impresie ce ma pune pe ganduri sau imi dezleaga gandurile si atunci trebuie sa „raspund” intr-un fel sau altul. Farame din astea sunt insa rare si imprevizibile. Odata ce te obisnuiesti insa cu ele devin boala grea …

  1. Gasirea identitatii nu este „cautare” in sensul propriu…Este o nevoie legitima, fiintiala…Toti trecem prin aceste…hai sa fiu in tema :”abisuri”…Dupa sensibilitatea fiecaruia…regasirea este aici… sau „dincolo”…

    1. Identitatea… parca, parca… chit ca uneori sunt intr-o interogatie binomica si nu pot decat sa ma complac multumita in atitudinea dictata de binom. Ceea ce caut eu cu precadere este insa „scanteia” , ideea inaltatoare, sclipirea de o secunda, „magnetul”.

  2. Ce cauti tu, eu si ceilalti, „marturisit” sau nu, „constient” sau nu…este „dincolo”, in esenta, la radacina a tot si toate…Aici insa apare o contradictie in termeni…A cauta…presupune „cunoastere” a ceea ce cauti, adica „miroase” a …prejudecata. A „gasi” presupune acceptarea misterului, aventurii existentei. Atunci DESCOPERIREA reprezinta insasi REALITATEA ! Tu, cred eu, te afli in plin proces de …”gasire”, de…”descoperire” si acest fapt este individual, te reprezinta. Este CALEA TA !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.