Rar


În general e dificil să scrii şi cu stil şi cu subiect care „să prindă” şi cu un final care să pună pe gânduri şi care să nu dezamăgească aşteptările legate de … titlu.

Cei ce reuşesc asta sunt …rari.

25 de gânduri despre &8222;Rar&8221;

 1. Ai dreptate. Eu aş zice să nu dezamăgească aşteptările legate de tema articolului, în general, nu numai de titlu. În fond, pentru subiect intri, titlul este doar o reclamă a lui, nu?

  1. Am observat pe Catchy : cele mai vizualizate postări şi cele mai comentate şi cele mai „like”-ate sunt cele în care subiectul e cel ce captează atenţia. Nu contează că unele sunt scrise cu piciorul …

   1. Din păcate aşa e. Dar treaba cu titlul e cam riscantă, zic. Ca şi cu ambalajele. Te arzi o dată (tu ca cititor în cazul ăsta), te arzi a doua oară. A treia oară… slabe şanse să te mai prindă. Dacă pui titlul doar ca să îţi asiguri prada, reuşita nu-i garantată nu e pe termen lung.

   1. O grămadă de lucruri…în meseria de copywriting să-ți atragi cititorii prin titlu, apoi să nu-i dezamăgești e o artă. La facultate m-au ,,tocat” cu asta!

   2. Da. Nu am adus studiile mele din fericire și pe blog, dar…în viața de zi cu zi, e un domeniu fascinant. Cel puțin pentru mine. Zâmbesc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.