Carusel


Azi sunt carusel, maine de la stanga la dreapta, ieri ma ma gandesc. Lumea mea nu poate fi descrisa in cuvinte atata vreme cat miscarea-i aleatoare continua sa perturbe o multime inca ipocrita, inca compacta, inca din ce in ce mai multa. Lumea mea este o reactie in lant, de dimineata pana seara , fara pauza de pranz.

Azi nu sunt monotona, maine nici macar visatoare, ieri nici cat as fi vrut vreodata sa devin. Lumea mea e ascendenta si brusc descendenta. Amestecata. Cu o parte din ceilalti jucata in felul meu, pe limba mea. Uneori fara urme de mine, in functie de situatie, adaptata, transformata, pe placul altora, dar numai de dragul lipsei de sens intr-un final acceptata. Din lipsa temporara a logicii rationale.

Lumea mea refuza uneori la propriile principiii, din principiul „cel mai destept cedeaza”, invartita, cusuta cu o ata alba si deasa, ametita cu vorbe invers pronuntate, din ce in ce mai des si din ce in ce mai irationale. Logica contrasensului, dreptul la deformarea rationalului.

Lumea mea este instabila, echilibru relativ, azi e maine, ieri inca il mai caut.

5 gânduri despre &8222;Carusel&8221;

  1. Pingback: BunDeCitit.ro
  2. cred că e periculos să pendulezi mereu între teză și antiteză însă mă tem ccă este o condiție necesară pentru intensitatea trăirilor. Oricum, logica nu este decât o convenție care nu trece dincolo de sensul ei utilitar.

    1. Din pacate cotidianul nu ni-l prea putem alege complet … Uneori isi baga coada ceilalti , cu cotidianul lor , uneori in complet contrasens si antiteza cu crezul tau. Pendulam cautand echilibrul sau , cel mult, punctul cel mai aproape de echilibru.

    1. Ha , ha , ha bine spus, „sensul formator al mersului pe sarma” , mai cu o cadere pe dreapta, mai cu o glezna scrantita pe stanga. Asa se capata exeprienta . Asa se modeleaza inteleptii. Sa fim fericiti ca mai exista sarma .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.