Amar


Lichidul galben – maroniu a facut spuma si pare sa-i convina noua stare. Spuma ar da sa se scurga dar nu poate singura, are nevoie de frecare si macar de o farama din placerea de a se scurge incet, languros… In jur e doar lipsa de aer si nimic nu pare sa zdruncine circulatia lipsa.

O meta stare, o stare plata cu limite variabile. A inceput de cateva ore bune si nimeni nu pare curios sa-i afle starea urmatoare. Paharul e inca aburit si spuma inca proaspata, in floarea varstei. Imi inec ce mi-a mai ramas in lipsa de scurgere a spumei. E rece si bine in starea plata propagata de variabilitatea aleatoare a limitelor.

Inghit. Lichidul galben – maroniu se scurge nepasator, tranzitie impinsa de la spate. Imi sterg nezdruncinata o urma din spuma aleator ne-propagata si ne- languros scursa. Ii plang cumva de mila dar nu ma tine mult. Fiecare cu tinta lui, scopul scuza mijloacele, mijlocul meu e primordial, restul sa se descurce. Ma complac in sfera egoismului propriu savurandu-i gustul pana la capat.

Adulmec. A inceput sa sa incalzeasca – lichidul. Aerul pare sa fi invins lipsa, parca putin mai rece, racit de timpul lasat liber de egoistul inghititor de spume scurse cu forta. Ne – languros. Fara urma de placere. Placerea e doar a egoistului inchis sfera lui. Restul a luat-o razna in diagonala. Lichidul galben – maroniu nu mai este, l-am inghit pe tot, pana la ultima picatura.

Sorb un ultim strop si inghit. In sec.

Deschid o lista de cumparaturi si-mi reiau gandurile de acolo de unde le-am lasat.

3 gânduri despre „Amar”

  1. P.S. Am uitat sa spun ca in lipsa de o poza a momentului am refolosit poza unui moment similar. La fel de amar finalul. Dar in doi. Cei drept putin mai drojdita – ai naibii nemtii astia cu berile lor de toate felurile,culorile si mai ales gusturile. Cam la fel de putin filtrata – detesc belgiencele , prea tari !

  2. Amar – Abisuri…

    „O meta stare, o stare plata cu limite variabile. A inceput de cateva ore bune si nimeni nu pare curios sa-i afla starea urmatoare. Paharul e inca aburit si spuma inca proaspata, in floarea varstei. Imi inec ce mi-a mai ramas in lipsa de scurgere a sp…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.