Scurgere


Mi se lipesc tamplele de cele cateva suvite inca razlete, spinarea imi picura cu incetinitorul, degetele-mi sunt lipici in devenire, tastatura neagra-i plata de-a binelea, topita de lipsuri si zdrobita de veri caniculare.

Sunt una cu camasa in patratele, movul s-a extins peste verde si albul a devenit bej ce tinde deja spre gri. Biroul imi aluneca printre coate, se duce si el odata cu ziua asta inceputa de ceva vreme si ce pare sa tinda spre un infinit sleit de orice vlaga.

Zgomotele-s lineare si in tonuri joase. Doar aer vlaguit pe gaura cheii incercand sa iasa. Scaunul mi-a intrat in coaste de atat amar de asteptare, lipit de-a binelea de patratele mov devenite gri intre timp. Ceva zumzet, undeva departe, o imprimata se face ca imprima, un glas firav da impresii false nepasatorilor trecatori inca treji in staticul toropelii de dinaintea serii.

Lunea asta e de-a dreptul tragica.

12 gânduri despre &8222;Scurgere&8221;

      1. Iaca explicatia, deci , totul-i logic 😉 ! Chit ca am si eu , ca tot omu’ care se respecta, sabloanele mele.. le pastrez insa pentru chestii mai grave.

      1. Eu n-am indraznit sa cer sapte ca mi-era teama c-o sa mi se dea peste degete 😉 Dar ai dreptate in definitiv, mai bine ceri totul ca sa poti avea o jumatate cel putin.

  1. Daca am facut ceva dragut in wk, lunea e si ea draguta, altfel e o lupta continua cu somnul, lenea, lipsa concentrarii. Martea devine tragica in asteptarea urmatorului week-end, miercurea prind curaj, joi deja am planuri, vineri nerabdare 🙂

    1. La mine zilele cu adevarat interesante incep joi dupa amiaza, pe la patru. Lunea e practic sistematic fada, indiferent de activitatea din we. O lipsa crunta de concentrare si implicare in „activitatile impuse”. „Noroc” ca timpul trece …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.