69


Sunt 69 si consider situatia complet inestetica. Sasele nu mi-a placut niciodata dar sunt zile cand cifrele nu te intreaba nici macar de sanatate.  

Sunt oxidata, innegrita, data cu mii de pomade (poate, poate), sortita esecului vesnic, innecata in mediocritatea liniei de mijloc, la mijlocul-coada al celor care exista exprimandu-se. Sunt infricosata, dubitativa, inmarmurita, muta, necorespunzatoare, cam tot pe langa, printre linii, prea metaforic? Probabil. 

Gurile rele ar zice ca nu corespund criteriilor, as tinde sa le dau partial dreptate. N-am fost soldat, am fost doar poet. Si pare-se ca n-a fost indeajuns….

Si ce daca? Esecul este un semn de maturitate, undeva, departe.

14 gânduri despre „69”

  1. Hehe…doar ştiai în ce te/ne bagi/băgăm! Fii poet în continuare! 😉 Soldaţi sunt destui şi ei, de obicei, sunt carne de tun în războaie. Eu am fost a 69-a înscrisă în concursul(de împrejurări). Apoi s-a retras cineva şi-am mai urcat o treaptă. 🙂

      1. Da, l-am gasit azi dimineata dis de dimineata, era un spam grabit care nu avea deloc astampar asa ca a fost pus brutal la punct intr-un loc intunecat si greu accesibil. 😉 Cand m-am trezit putin am pus lucrurile la punct.

    1. Da, e clar ca esecul ne invata multe (in „States” cica daca n-ai esuat macar de trei ori nu esti valabil si se ocupa altii sa revii in randul lumii). Dar esecul prea mult uzeaza. Ca orice lucru prea mult si prea des .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.