Pasiunea mea si SEO


Ma doare rau la radacina

Pagerankul mi-e slabit,

I-as cumpara o vitamina

Dar timpul mi-e ciuntit.

Ma strange tare catarama

De stors nu ma mai pot

Mi-as cumpara o vitamina

Dar nu stiu daca-i rost.

Ma tot intreaba ratiunea

« Sa scrii dar pana cand

Alimentandu-ti pasiunea

Te tragi incet spre fund ».

Ma tot indeamna teoria

„Ia vezi cum altii pot”

Dar ma apuca alegoria

Si dau din cot in cot.

Ma depaseste algoritmul

Si logica-i de fier

Privind de sus tot labirintul

Ma trag in colt si .. sper

25 de gânduri despre „Pasiunea mea si SEO”

  1. M-a luat si pe mine asa, pe nepusa masa, curiozitatea si am facut testul. Apoi am citit diverse sfaturi si m-au apucat ametelile – nu ca nu le-as fi priceput ca mi-s tehnica dar n-am priceput criteriile. Mi-am spus apoi ca mi-s eu de moda veche – pe vremea mea se spunea „numele prostilor pe toate gardurile”. Incerc si eu sa ma mentin la pas cu tendintele, nu stiu daca voi reusi, incerc sa dezleg nitel itele.

   1. Ce test ai făcut ? Că e o vreme de rahat afară și mi-ar prinde bine orice motiv de irascibilitate. Deși genul acesta de „evenimente” nu sunt tocmai de natură să mă enerveze, nu am găsit nimic altceva la îndemână. Și mă gândesc chiar ca, dacă începe ploaia să ies și să stau să mă ude pân la piele.

   1. Deja ploua ??? Inca ploua ??? Testul era rankpage-ul, si mai ales felul in care se calculeaza. Dar in fine , sa trecem peste, sunt lucruri mult mai importante-n viata, nu?

 1. Foarte frumoasa, daca imi dai voie pot sa o distribui si pe forumuri de specialitate desigur cu numele autoarei adica al tau? E foarte frumoasa si cred eu, trebuie citita si de aia care se ocupa de SEO.

  1. Nici o problema din partea mea, daca oful meu este partajat si de altii cu atat mai bine, zic eu. Ca de stricat n-are cum sa strice, vizam progresul, nu? Multumesc.

 2. Al naibii update, ca nu mai vine odata…
  Fara legatura cu asta, altceva vreau sa-ti spun.
  Stii, in loc de orice nominalizare, am sa iti marturisesc ca m-am obisnuit cu stilul tau. Nu il inteleg neaparat intotdeauna. Dar nu de asta e vorba, ci de faptul ca ma simt apropiata de scrisul tau, ma bucura sa te citesc, descopar cu drag ideile tale chiar daca sunt diferite de ale mele…sau poate tocmai de aceea! 🙂
  Eu te incadrez la premiul ” ce bine imi pare ca te-am descoperit”.

  1. Dana draga sa stii ca toate au o explicatie logica in acceptiunea celui ce explica. deci: explicatia stilului meu este ca asa il vreau, un „pic” obtuz, indescifrabil la prima vedere. SI totusi bazat pe fapte reale. 100%. La originea zicerilor sta de fiecare un fapt petrecut/trait de-a binerea, o senzatie traita. Stiu ca sunt greu de ghicit dar asta face parte din „joc” . iti multumesc ca m-ai descoperit 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.