Liftul


Tu apeşi pe unu, eu apăs pe doi, ne blocăm amândoi, undeva între. Sunăm mecanicul, pe la trei vine. Eu scot bidonul, tu scoţi paharul, bem, pe la patru pleacă. Liftul. Tu apeşi pe unu, eu apăs pe doi, ne blocăm amândoi, undeva între. Pe la cinci coborâm amândoi, eu cu paharul tau, tu cu bidonul meu.

40 de gânduri despre „Liftul”

 1. abisal liftul tau… 🙂 nu cre’ ca-i chiar minus 3, dar daca e cu minus, nu mai conteaza oricum.
  dracii ce-l mai bine se beau din damigeana… direct, fara pahar.

  de unde iti VIN ideile astea? carevasazica bidonul e la tn… 🙂

  1. Am plecat la farmacie şi pe drum mi-a venit ideea să schimb puţin. Am introdus cinci-ul în loc de minus trei. Bună ideea cu damigeana 😉 Dar cine umblă cu damigeana după el?

   1. mai bine, baga cinci-ul, fara niciun semn, sa creada toti ca-i cu plus. de altfel, asa e ‘ adjudecat’: pozitivul se defineste prin absenta specificarii. :)))
    si daca e cu plus, toti beau din pahare. si ca sa nu va mai incurcati in butoane, nu va mai urcati in lift.

   1. da, poate, de o carte mica. da’ tre’ sa renunti la alte…apucaturi- te scrii pe hartie, lasi colectia de nasturi.

   1. „Abstracte” ??? Io n-am avut nimic abstract în minte. Am scos din context pentru a elimina câteva zeci de variante şi-apoi am fost cât de concret se poate… 🙂

   2. A iesit abstract. Si a iesit fain. Variante au fost multe, am imaginat vreo 3 scenarii pe drum si doua le-am eliminat. prea erotice pentru blog. Am pastrat varianta „soft”

   3. Prima intenţie de a comenta se referea la faptul că liftul şi toaleta unui avion îmi lipsesc din „palmares”. Apoi am realizat c-aş abera. Ce treabă are bidonul cu… Prefectura ?

 2. nu stiu daca ‘ ar merita’, mie imi place abstractul. absurd insa mi se pare ca n-am putut sa te copiez… fidel. wp isi face de cap si baga virgule de la el.

  bine ca mi-a lasat esenta abstractului tau.

   1. despre palinca nu stiu decat din auzite, insa esentele tari cu adevarat cica se tin in flacoane mici.
    so, ar fi suficient o sticla pt. a depasi temerile/ nesincronizarile din ascensor. asta ar fi morala. :)) iar daca e de sampanie, poti si valsa intr-un … hai doi metri patrati. cu sau fara neon. 🙂

   2. Palinca este o licoare tare. În general de prună. Se consumă pe post de medicament pe stomacul gol sau plin. În cantităţi corespunzătoare consumatorului ;-). În condiţiile spaţiului super îngust eu aş prefer-o şampaniei. Nu ştiu de ce că şi şampania ar putea fi un leac. Până una altă ne îmbătăm cu apă rece căci bidonul acela aşa a fost imaginat. Plin cu apă. Aş fi putut imagina altceva dar poate dată viitoare când s-o mai răci puţin. Spre iarnă ….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.