Out of Africa


Omul era agatat de o bara fierbinte intr-o pozitie putin incomoda, intre doua femei si un carucior. Suparatoare nu era nici pozitia omului si nici lipsa lui de candoare verbala, era de inteles ca existau si puncte de vedere demne de ne-atentia publicului ne-avizat. Suparator era defapt tot restul, suprapunerea umana, intersectiile de tot felul, incalceala de brate si gaturi alungite in cautarea aerului, mirosul de putred, caldura sufocanta si mai ales clima, pur si simplu in pana.

Omul nu era de acord cu absolut nimic, parea trudit si fasaia un ziar pe post de evantai. Incercam sa-i multumesc in felul meu tragandu-ma putin spre stanga spre barbatul cu picioarele larg rasfirate in toate partile si evitand in ultimul moment atingeri cu sila de materiale odata bej, acum de o culoare greu de definit.

Picuri grei de naduf cadeau evaporandu-se care-ncotro. O tanara incaltata in sandale fara toc apasa cu pasiune o batista fina de hartie in jurul nasului. In pofida tuturor asteptarilor omul era totusi fericit si fericirea asta isi cerea dreptul la existenta, de notorietate publica. Omul se agata de intorcerea acasa ca de unica posibilitate de supravietuire, departe de “asa numita tara civilizata in care nici macar clima nu functioneaza”.

Ascultandu-l nu puteam decat sa ma intreb care-i va fi oful odata intors acasa. Fusesem de cateva ori in Africa si blestemasem si eu la randul meu clima-i umeda si calda.

2 gânduri despre „Out of Africa”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.