Teroristul


Parea suspect. Isi asezase sacul negru fix pe scaunul liber si-l lasase acolo privind lung undeva pierdut in zare, fara tinta precisa.

I-am privit mai intai adidasii rosi si chinuiti, cu sireturi lasate in plata Domnului «cine sa aiba timp si de ele ?» si numai apoi am indraznit sa-i gasesc tot restul. Avea un crestet nepieptanat, negru zguduit de perne si o privire neagra.

Nu stiu de ce dar in acel moment precis m-am cutremurat – l-am privit in trecere pe tipul din fata, privea si el cam in aceasi directie la fel de cutremurat – am asteptat putin cat pana la prima oprire si apoi am luat-o la fuga. Am reusit sa prind un loc liber in al doilea vagon din fata si nu m-am mai gandit la nimic. Scapasem si de data asta.

Anunțuri

12 gânduri despre „Teroristul

    1. De-ai stii ce fioros parea tipul… Obosit, cearcane mari, privire neagra, cautatoare si … un sac asezat intr-un fel cuidat. Abia asteptam sa dispar din raza lui de actiune, cu privire cu tot.

  1. Știi ce mi s-a întâmplat odată? Ocupasem un loc pe o banchetă din spatele autobuzului către casă. Priveam involuntar ceafa unei bătrâne așezată pe o banchetă din față. Deodată, și-a întors spre mine o privire albastru-spălăcită, pur și simplu DEMONICĂ. M-am speriat rău de dușmănia de neînțeles din acei ochi răi și-am simțit că femeia, Dumnezeu să mă ierte, așa am gândit atunci, nu era om, ci diavol. Cine știe, o fi fost doar o aparență nefericită, înșelătoare, de moment,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s