Eu sunt epsilonul acela nesemnificativ


De fapt am un gust uşor amar. Uşor trecut, ofilit de atâtea întrebări fără răspuns. Nu mi-au plăcut niciodată pupăturile înfocate. Nu mi-au plăcut niciodată pupăturile de nici un fel. Adică nici în versuri, nici în proză, nici între linii, nici între spaţii. Nici măcar între puncte.

Să fie de bine? Să fie de rău? Cert este că-mi vine să trântesc, să să-mi văd de viaţa mea doar uşor dată de înţeles. Mă simt bine între două linii, acolo unde există o infinitate de posibilităţi, acolo unde nu există nici zid şi nici piedică. De ce spun toate astea? Pentru că aşa am simţit că trebuie. Ca să iasă, să se ducă, să se termine.

Am picat într-un loc în care nu trebuia să pic, interzisul atrage ca un magnet.Am luat locul şi mi l-am pus în cap. Şi oamenii şi principiile oamenilor tot în cap. Oamenii nu-s croiţi după aceaşi măsură. Eu sunt puţin pe dos cu măsura locului. Cu rezonanţa oamenilor.

Am făcut parte din epsilonul acela nesemnificativ care nu reprezintă decât un epsilon şi mai nesemnificativ. Am fost strivită de impotenţa epsilonului în faţa non-evidenţei. Am fost strivită de loc, de oameni. De inerţia mea de a strânge cu dinţii de repere şi principii. Să-mi fie învăţătură de minte şi să nu mai fac. Să evit locul acela cu oameni cu tot. Cu magnet cu tot. 

Aşa să fac.

15 gânduri despre „Eu sunt epsilonul acela nesemnificativ”

  1. Simţeam eu ceva şi nu-i găseam numele 😉 Acum că spui confirm 😉 Sunt eu prea idealistă şi am picat acolo unde nu trebuia. O fi un loc sub soare şi pentru mine. Numai vina-mi este. A mea toată. Aşa e când te duci unde nu ţi-e locul.

   1. Eh, de parcă am ști clar unde ne e locul…și unde nu. Mergem după inimă…ea, zăluda e de vină. De obicei. Până într-o zi.

 1. This was going back a few years and it never
  crossed my mind to take Crash Course Driving Lessons, I
  could have saved so much time with Intensive Driving Courses.

  Now that we have found the advantages in taking driving lessons from a professional driving school let us see how to choose the right driving school.
  One might even suggest that the first cars these young
  new drivers get are family vans which have the lowest premiums.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.