Există zile când mai bine n-ai mai fi şi atunci nu s-ar mai povesti


@ Jeremy Yap

Există zile când te simţi jucărie cu zgardă verde la gât şi tu chiar crezi în zgarda aia verde până când plouă o dată, plouă de două ori şi se duce dracului tot verdele şi rămâne şnurul ăla de doi bani şi zecile de mii de vise şi-ţi spui atunci că noroc cu visele, ce te-ai face tu fără vise, ai umbla ca nebunul de(z)legat de vise şi nimeni nu te-ar crede pe cuvânt pentru că tu exişti datorită viselor, şi nici în visele tale cele mai frumoase nu te-ai fi gândit că poţi urî pentru că ai crezut în cai verzi pe pereţi alb-murdar şi, când credeai tu mai tare şi mai tare în albul ăla gălbui, cineva – nu dai nume -ţi-a tăiat albul şi caii şi verdele şi a plecat cu tine cu tot până nu ai mai rămas deloc, nici măcar cât să-ţi dai seama că ai dreptul să crezi, să uiţi, să faci pasul pe lângă şi să recunoşti că ai făcut pasul ăla pe lângă şi să nu te creadă nimeni.

Căci tu n-ai dreptul la pasul pe lângă. Există zile când mai bine n-ai mai fi şi atunci nu s-ar mai povesti.

Extras din romanul-încă fără nume-care va apărea în curând

1 gând despre „Există zile când mai bine n-ai mai fi şi atunci nu s-ar mai povesti”

  1. Nimeni nu ne-a-ntrebat vreodata de vrem sa existam pe-acest pamânt, de vrem sa trecem teste dureroase si toata viata sa traim plângând, ori sa traim în fericire feriti de orice este rau,. Aceasta draga mea atârna de voia sfânta a lui Dumnezeu !
    EL ne-a dat viata, deci Îi apartinem, EL ne-a creat, suntem ai Lui. A pus din pacea Sa divina, puterea Flacarii Mângâietorului. Ne-a dat capacitatea sa decidem, sa ne gândim ce sens îi dam, în ce directie sa mergem, si pe ce mare navigam…
    O seara luminata, draga A !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.