Prima intalnire


Prima intalnire cu ultimele bucati bine ascunse dintr-un „mine” inca necunoscut s-a petrecut cu ceva timp in urma, pe vremea cand visele pareau inca cu toate realizabile. Mergeam cu rucsacul in spate pe straduta ingusta, dimineata devreme, tacuta si adancita in miezul incalcit al comportamentelor umane, lasand in urma „Ring” -ul, pepenele rosu, porumbul fiert si escapada „intre fete la Costinesti in gazda”. Mergeam lasand eternitatii ramasitele unui inceput de vara oferit in dar, refuzat mai apoi cu eleganta prizonierului uitat de lume.

Prima intalnire cu dreptul de a putea face ceea ce imi doream fara sa stiu m-a ancorat intr-o realitate pe langa care trecusem de atatea ori fara a o baga in seama, deschizandu-mi o lume numai pentru mine.

Mergeam spre gara mica planuind evadarea abia intrezarita la marginea orizontului si realizand incet, incet , cat e de dulce gustul libertatii de a te regasi pe tine doar cu tine intr-o lume infinita ce-ti poate apartine, chiar daca doar din cand in cand.

Ganduri inspirate din propria experienta, impulsate de o idee aruncata de psi si preluata de Tiberiu si de LinkPing si de scorpio si de Rokssana si de Cristian si de Anaid si de Redsky si de Dagatha si de Dictatura Justitiei si de Labulivar

38 de gânduri despre „Prima intalnire”

  1. Pentru mine a fost o intalnire neasteptata , initial am avut tendinta de a fugi , ca de obicei, ascundandu-ma in ritualil cotidianului , mai apoi m-am gandit ca o mica aventura cu mine insami nu mi-ar strica , in definitiv …

 1. …in goana dupa indeplinirea unor planuri de viitor de multe ori ne pierdem pe sine printre oameni, printre lucruri, printre intamplari… cu atat mai „dulce gustul libertatii de a te regasi pe tine doar cu tine intr-o lume infinita ce-ti poate apartine”

 2. E frumoasa libertatea dar ea nu e decat o iluzie! Nimeni nu este liber!
  Libertate pentru mine inseamna DOAR putinta de a alege intre bine si rau!
  In rest… fara sa te supui regulilor… nu e posibil. Si reguli… sunt pretutindeni!
  Stiind asta nu te mai chinuie ideea ca nu esti liber si nu mai pierzi vremea! faci alegerea de la bun inceput si drumul iti este deschis!

  1. Iluzie ? Pai depinde atunci de ceea ce intelegem prin libertate. Restrictii exista , e drept , uneori insa estre posibil sa-ti traiesti libertatea interioara facand abstractie de reguli si restrictii. parea mea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.