Uniform


Anul acesta se poarta uniformele. Tendinta crizei impune umplerea golurilor prin limitarea exceselor. Anumite exceptii sunt desigur acceptate in virtutea regulii “cine face regula are drept la replica in avans de faza”.

Anul acesta imi aduce aminte de copilarie si-mi confirma teoría privind volutia.

8 gânduri despre &8222;Uniform&8221;

  1. Sa inteleg ca vrei sa „indulcesti” putin amarul uniformizarii fortate printr-o perspectiva cu aport pozitiv ;-)? Caci, da , trebuie sa-ti dau dreptate ca uneori are efect pozitiv o uniforma impusa la toata lumea. Dar nu pot sa generalizez caci sunt mult prea in cunostiinta de cauza. Am trait pe propria piele uniformizarea venita de sus si am constatat ravagiile.

   1. Eu am ajuns la concluzia ca tendinta este chiar inversa, cu cat esti mai unic si mai altfel decat ceilalti cu atat ai mai multe sanse de a te evidentia.

   2. Da. Perfect de acord. Dar în cazul uniformelor nu vorbim despre indivizi independenți. Vorbim în primul rând despre, așa cum plastic o denumește mama mea ”nevoia de aparteneță la turmă”.

   3. Cred ca asta legat cumva de piramida lui Maslow. Aprtenenta la un grup face parte din nivele. Cred insa ca pentru a ajunge pe nivelele superioare detasarea de turma este inevitabila.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.